OVER NICO

Drukwerk – Nico van Ast Mooi drukwerk dat is mijn passie

Welkom op mijn site – ik stel mij graag aan u voor

Nico van Ast, graficus, optimist met plezier in het leven. Ik woon in Cuijk en heel Nederland is mijn werkgebied.

Als graficus heb ik een geweldig vak. Het is zo leuk om samen met de klant tot mooi drukwerk te komen. Ik hou van de wereld van papier, drukinkt, letters, afbeeldingen en deadlines. En ik hou van mensen. Het was dus niet verwonderlijk dat ik na mijn studie in de grafische wereld terecht kwam. Een fantastische wereld die op het gebied van communicatie alsmaar nieuwe mogelijkheden biedt. Met plezier volg ik de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

De geur van papier en van de drukpers zijn voor mij vertrouwd. Ik raak enthousiast van offset en digitaal drukwerk. Na jarenlang voor verschillende drukkerijen te hebben gewerkt,

ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Ik ben voor mezelf begonnen! Op 4 maart 2013. Daar ben ik trots op. Die stap durf ik te zetten omdat ik in de afgelopen 30 jaar bij verschillende drukkerijen veel ervaring heb opgedaan. Niet alleen veel ervaring op het grafisch gebied, maar ook op het gebied van relatiebeheer. Ik ben een mensen mens. Ik werk serieus, maar maak ook graag een grapje en vind het leuk om met goede relaties een partijtje te golfen.

Zakelijk drukwerk in al zijn vormen is mijn vak én mijn passie. Van ontwerp tot eindproduct voel ik mij betrokken en verantwoordelijk. Ik heb er zin in, bied u graag mijn diensten aan. Ik weet van de hoed en de rand en doe mijn werk iedere dag met het volste plezier.

Nico van Ast, VAST GRAFISCH. Voor mij een nieuwe uitdaging. Ik vertrouw erop dat het succesvol wordt. Vast.

Belt u mij voor een afspraak? Ik kom graag naar u toe.

x